Maandoverzicht juni: we stomen lekker door

Na een mooie meimaand met 312.000 euro aan verstrekte leningen, blijft juni niet veel achter. Er is bijna €300.000 uitgeleend en we hebben zo’n 60 nieuwe uitleners mogen verwelkomen. Leuk dat jullie meedoen! Het proces om een lokale partner in Mongolië binnen te halen is in volle gang. We zijn daar bezig om de laatste details glad te strijken en hopen dan ook binnenkort live te gaan.

Niet alleen in Mongolië gaan we hopelijk binnenkort live, er is ook alweer een nieuw land aan de horizon. Uiteraard kan ik daar niks over mededelen. Maar, ik denk dat ik wel mag zeggen dat het aan de zuidelijke kant van Afrika is.

Afgelopen maand was het de eerste keer dat we meer dan €100.000 euro terugbetaalden. Dat was wel spannend, want wordt dat geld opnieuw uitgeleend of gaat het naar andere bestemmingen? De tussenstand is dat ongeveer de helft van de uitleners de terugbetalingen al opnieuw heeft uitgeleend.

En zo loopt alles hier lekker door. De crowd leent geld uit, lokale ondernemers worden gefinancierd en banen worden gecreëerd!

Ondersteun ondernemers - bekijk projecten

Recevez nos nouveaux articles de blog directement dans votre boîte aux lettres

Entrez votre email ci-dessous pour recevoir un email chaque fois que nous publions un nouvel article de blog.