Maak jouw impact met crowdfunding

Investeer in bedrijven in opkomende landen en ontvang tot 7% rente per jaar terwijl je banen creëert en lokale economieën versterkt.

Wereldwijd leven 736 miljoen mensen van minder dan €1,60 per dag

De ongelijkheid tussen ontwikkelde economieën en opkomende landen laat miljoenen mensen achter in armoede en zonder kansen. Dit heeft verregaande gevolgen; zoals een tekort aan onderwijs, genderongelijkheid en onveilige levensomstandigheden.

Met Lendahand kan jij impact maken in de wereld door te investeren in bedrijven in opkomende landen die hard werken aan het verbeteren van hun lokale economie en samenleving.

funding gap emerging markets

Hoe het werkt

funding gap emerging markets

Zorgvuldig uitgezochte crowdfunding mogelijkheden

Ons ervaren team selecteert bewezen bedrijven en financiële instellingen die op zoek zijn naar financiering om te kunnen groeien. Deze bedrijven plaatsen projecten op ons platform die jij kunt crowdfunden.

funding gap emerging markets

Investeer in projecten die bij je passen

Kies in welke projecten je investeert op basis van jouw interesses en criteria als banencreatie, duurzaamheid of gendergelijkheid. Begin al vanaf €50 en ontvang tot 7% rente per jaar.

funding gap emerging markets

Maak een verschil in de wereld

Help de financieringskloof van €4,6 biljoen te dichten waar ondernemers in opkomende landen mee kampen. Creëer banen, verbeter levensomstandigheden en bouw mee aan een duurzaam financieel systeem voor iedereen.

Door onze crowd reeds gerealiseerd

120 Mln
Totaal uitgeleend
77 Mln
Reeds terugbetaald
9.151
Banen gecreëerd
2.902
Projecten gefinancierd

Nu beschikbaar

funding gap emerging markets
Indonesië

Funding Societies 14

Lokale partner Funding Societies kan met een investering van 750.000 euro aan 100 kleine en middelgrote bedrijven in Jakarta, Bandung en Surabaya (Indonesie) werkkapitaal verstrekken. Deze MKBs zijn vooral actief als groothandel, in de landbouw of hebben een winkel of werkplaats.

€750.000
Leenbedrag
4,00%
Rente op jaarbasis
12 maanden
Looptijd
EUR
Valuta
6 maanden
Terugbetalingen
Leenbedrag€750.000
Rente op jaarbasis4,00%
Looptijd12 maanden
Terugbetalingen6 maanden
ValutaEUR
54%
Nog €343.000 nodig, 54 dagen te gaan

Lendahand scoort gemiddeld een...

Winnaar IEX beste crowdfunding platform 2018 & 2019

“Uiteindelijk wist Lendahand te winnen op basis van de sterke prestaties op het gebied van groei, kosten, transparantie en doorontwikkeling van de dienstverlening in 2019. Daarmee prolongeert Lendahand terecht de titel Crowdfundingplatform van het jaar.”
Juryrapport 2019

Een mooi rendement op jouw investering

Ontvang iedere 6 maanden terugbetalingen met rente. Zonder kosten!

Wil je een indicatie van het rendement dat je bij Lendahand zou kunnen behalen? Dat kan. Hieronder kun je eenvoudig zelf berekenen wat jouw investeringen potentieel zouden kunnen opleveren, inclusief rente. Verdiep je wel eerst in de risico's van crowdfunding en bekijk de afschrijfpercentages die gepaard kunnen gaan met investeren via Lendahand.

Eerste investering
Maandelijkse investering
Gemiddelde rente

Ontwikkeling portfolio per jaar

Download jouw persoonlijke Excel-bestand om je investeringsplan aan te passen en op te slaan.

Van onze blog

5 voordelen van zonne-energie voor een Keniaanse bloemenkwekerij

Door Lynn Hamerlinck op 6 januari 2022

Onlangs bezocht ons team één van Redavia's zonne-energie parken in Kenia. Je leest hier 5 manieren waarop zonne-energie er impact maakt op een landbouwbedrijf en de lokale gemeenschap.

Read more

Doe meer met je geld

Binnen 5 minuten een betere toekomst voor jezelf en de wereld.